Home Forums General Discussion Hur man löser en läckande kökskran med ett handtag

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #111163
  CatherineWhite
  Participant

  Ett läckande ett handtag Nivito website kan göra att vatten droppar från basplattan när det gäller kranen eller precis runt handtaget. Om droppet ligger under bänkskivan är det bäst att ringa en ny proffs. Denna mycket enkla DIY-reparation kan effektivisera vattencirkulationen i köket. Den första åtgärden är vanligtvis att ta bort det speciella dekorativa locket för att exponera skruvhuvudet.

  Ta bort O-ringen

  När du har tagit bort O-ringen måste du byta ut den mot en ny. För att utföra detta behöver du en rörmokares olja eller annat fettsäkert material. Sedan bör en person byta ut det dekorativa locket och även monteringsskruvarna. När du är klar, byt tillförseln och se till att luften slutar sputtera ut.

  För att börja, skruva loss röran som håller greppet. De flesta kranaffärer har en liten, cirkulär gängad bit under plast- eller metalllocket. För den som har ett insexnyckelverktyg eller platt skruvmejsel kan man skruva loss skruven och ta bort handtaget. Det visar sig vara noga med att inte skada stolparna – de kan täppas till med sediment och korrosion.

  Skaffa rörmokares fett

  Ett läckande köksvattenfilter med ett handtag utlöses ofta av slitna O-ringar runt pipen. För att komma till läckan kan en person behöva ta bort handtaget och andra delar. Om detta inte fungerar kan du behöva köpa ett ersättnings-O-ringssats för pip från en butik. Du kommer också att köpa rörmokarfett från en ny VVS-butik.

  Kontrollera vanligtvis märke och enhetsnummer

  En ny patron kan köpas för ett par dollar. Det är viktigt att verifiera märket och modellnumret runt kranen innan du köper patronen. Skulle du vara osäker på om patronen definitivt är gjord av porslin eller mässing kan en person kontakta den specifika tillverkaren av den aktuella kranen. Vissa tillverkare erbjuder livstidsgarantier på kranar och kommer till och med att tillhandahålla ersättningskassetter utan kostnad. Annars är det säkrare att helt enkelt byta kranen.

  En annan normal orsak till läckage är egentligen en sprucken eller kanske felaktig tätning. Byt tätningen tillsammans med en ny speciell och testa den genom att vrida på ämnet för vattenkällan. I vissa fall kan ett byte av hela patronen enkelt lösa läckan. Detta är dock dyrt och obekvämt.

  Förhindra ytterligare förstörelse

  En droppande kran är verkligen ett spratt och kan till och med orsaka hälsoproblem. Det är viktigt att göra reparationen snabbt för att förhindra ännu mer skada. Annars kan det mycket väl orsaka fler problem och kosta en person vinst på den förlängda körningen. Om den inte övervakas kan en läckande diskbänk leda till farlig mögelutveckling.

  I de flesta fall är att laga en läckande kran ett enkelt VVS-projekt. Trots det behöver flera typer av kranar olika metoder i samband med reparation. Först, ta reda på vilken typ av kran. Har en individ att göra med någon form av kran i patronstil, någon form av kran utan patron eller till och med en kompressionskran?

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Canadian Coin News

Canada

Canadian Coin News is Canada's premier source of information about coins, notes and medals.

Although we cover the entire world of numismatics, the majority of our readers are Canadian, and we concentrate on the unique circumstances surrounding collecting in our native land.

Send Us Your Event

Running an event? Send it to us and we will display it on Canadian Coin News!

Submit Event →

Subscribe To 26 Issues For Just $54.60/year

Subscribe today to receive Canada's premier coin publication. Canadian Coin News is available in both paper and digital forms.

Subscribe Now

We acknowledge the financial support of the Government of Canada through the Canada Periodical Fund of the Department of Canadian Heritage.